EMERGÈNCIES

 

Lamentablement les crisis humanitàries son quotidianes, algunes per causes naturals (terratrèmols, huracans, inundacions, etc.), altres les generem nosaltres, les persones, amb tota la intencionalitat o tota la ineptitud del mon, per: odi, diners, venjança, poder o qualsevol altre motiu.

Com us fareu càrrec aquí no podem incloure totes les emergències existents, tristament son moltes, masses, aquelles que incorporem son una referència, exemples d'emergències de tot tipus, de ben segur hi han emergències més greus o més importants. Amb la vostra ajuda podem ampliar aquest apartat, al igual que tots els demés. 

CRISIS OBLIDADES. Ens volem fer ressò de les crisis oblidades, que ben poques vegades surten en els mitjans de comunicació i que porten temps enquistades en la pell de les seves víctimes.

Fem menció especial al treball anomenat INVISIBLES, una pel·lícula en format de reportatge (premi Goya 2007), real, fet per un munt de gent, propiciat per Metges Sense Fronteres i Javier Bardem, on ens recorda al vida de unes persones representatives del sobreviure de milions de persones en aquesta casa nostra anomenada planeta Terra.

Les persones, organitzacions i països receptors de cooperació i ajuda humanitària també tenen molt a dir respecte de l'objectiu d'ERADICAR LA POBRESA.